Marangoni – це один з небагатьох італійських виробників покришок, який займається не тільки виробництвом якісних шин для автомобілів, але і шин для спецтехніки (навантажувачі, вантажні авто, трактори та інші).

Багато підприємств в Україні, які задіють у виробництві вилочні навантажувачі та іншу складську техніку, почали віддавати перевагу (звернули увагу саме на якість шин і їх ціну) суцільнолитим шинам Марангони (Marangoni SpA) італійського виробництва.
Шини Marangoni відрізняються якісним конструктивним виконанням і оптимізованої структурою каркаса, а найголовніше, що до складу входить тільки високоякісну сировину.
Шини для навантажувача від Marangoni – це якісні шини за доступною ціною.
Додаткові переваги шин Marangoni це: зносостійкість, що гарантує зчеплення на вологій і слизькій поверхні; центральне з’єднання знижує робочу температуру і забезпечує низький опір кочення; виняткова стійкість матеріалу зменшує деформацію і витримує велике навантаження.
Наведемо лише деякі з основних переваг Eltor Evo порівнявши з попередньою моделлю Eltor 5:

– 8%*
знижено
опір
коченню

-20%*
сприяє
енергозбереженню

-15%*
зменшено
виділення тепла

10%*
збільшений
термін експлуатації

* Тести, проведені в лабораторії в порівнянні з іншими типами преміальної продукції.
Все це дає можливість більш тривалої експлуатації без зупинки для технічного обслуговування, в свою чергу це означає економію робочого часу і додаткових витрат, а також зниження впливу на навколишнє середовище. Рідкісні періоди заміни шин на увазі зменшення викидів вуглекислого газу.

Наведемо кілька цитат від самого виробника:

“При виробництві шин для навантажувачів Eltor Evo використовується технологія, яка передбачає отримання результатів 10% завтрашнього дня. Те що потрібно в майбутньому ми маємо вже зараз.
Кожен власник навантажувача задає собі питання, коли планує замінити і купити нові шини. Які шини для навантажувача використовувати? Як продовжити термін служби шин при цьому заощадити собі час і гроші, без втрати продуктивності, а можливо отримати підвищення продуктивності в порівнянні з аналогічними конкуруючими між собою продуктами?
Відповідь – Marangoni, ім’я якої ELTOR EVO. Ці шини можуть витримувати велику кількість робочих годин (на 10% більше в порівнянні з іншими преміальними продуктами), виробляючи менше тепла, результат нової структури і оптимізованих характеристик з’єднань. Результати, досягнуті сьогодні з ELTOR EVO з точки зору надійності, продуктивності і безпеки були недосяжні ще кілька років тому.”

Компанія Marangoni SpA Industrial Tyres Division представила нову лінійку суцільнолитих шин для навантажувачів Eltor Evo. Ці шини на сьогодні (2016) є топовою лінійкою цього виробника.
Ці шини випускаються в двох типах *

Standart

No marking

Детальніше про типи шин для навантажувачів (пневматичні, суцільнолиті або супереластик, бандажні).

У порівнянні з попередньою лінійкою Eltor, нові шини, розроблені на основі ретельного вивчення ринку і вимог виробників навантажувачів, забезпечують знижений опір при коченні колеса по поверхні, збільшений до 10% (від попередньої моделі Eltor 5) термін служби, безпеку та інші вдосконалені робочі характеристики.
Створення і тестування шин Eltor Evo проходило в Італії, де знаходиться центр досліджень і розробок Marangoni Group. Згідно відгуками виробників навантажувального обладнання, ці шини повністю відповідають цільовим характеристикам, заданим Marangoni.

  • Зменшення опору коченню насамперед сприяє зростанню ефективності роботи навантажувача за рахунок зниження теплоутворення і оптимізації витрат енергії.
  • Збільшений термін служби шин знижує витрати часу операторів і зменшує витрати, пов’язані з необхідністю заміни шин. Особливості конструкції і компаунда Eltor Evo дозволяють помітно поліпшити цю характеристику: тести Marangoni показали, що шини для навантажувача нової лінійки витримують до 10% більше робочих годин (в порівнянні з іншими преміум продуктами). Крім того, як ми відзначали, зменшена потреба заміни шин сприяє зниженню викидів СО2.
  • Енергоспоживання, плавний хід і коефіцієнт тертя є основними параметрами при випробуванні шин на опір коченню. Низький показник опору має на увазі високу швидкість, менше енергоспоживання від акумуляторів для електронавантажувачів, меншу витрату палива і більш низьку робочу температуру шини для навантажувача. В цілому такі характеристики забезпечують незмінно високу ефективність в експлуатації і мінімальний знос шини.

Головною конкурентною перевагою Marangoni SpA Industrial tyres Divisions group в цій області є розробка гумових сумішей (компаундів) підвищеної міцності і високих технічних характеристик з використанням тільки найкращої сировини. Підтримка якості таких компаундов спільно з застосуванням новітніх технологій у виробництві прес-форм, дозволяє Marangoni підніматися на високий сегмент ринку у виробництві та продажу шин для навантажувачів.

Купити шини для навантажувача від Marangoni SpA в Україні з гарантією і бути впевненим в їх якості можна тільки у офіційного представника компанії Марангони в Україні, компанії Мікро-Ф. Ми є виробником навантажувачів і маємо великий досвід в цій області.